Moments d’espera

Gràcies parella per donar-me l’oportunitat de fotografiar els vostres moments de felicitat junts i amb el Bruc! un boxer afectuós i juganer 🙂
___
Gracias pareja para darme la oportunidad de fotografiar vuestros momentos de felicidad juntos y con el Bruc! un boxer cariñoso y juguetón 🙂

embarazo, barcelona, mascota, boxer

Un tresor per tota la vida

Ja tenim aquí a la petita de la casa!

Us enrecordeu d’aquesta sessió d’embaràs a la Serra del Montsec? aquí teniu el link si la voleu veure!

Una sessió de nounat amb mascotes incloses. Desitjo que us agradi

____

Ya tenemos aquí a la pequeña de la casa!

Os acordáis de esta sesión de embarazo en la Serra del Montsec? aquí tenéis el link si quiere ver!

Una sesión de recién nacido con mascotas incluidas. Deseo que os guste

Continue reading

Sessió d’embaràs a la Serra del Montsec

Us presento una sessió molt especial a un indret meravellós, la Serra del Montsec, entre Camarasa, Cubells i La Baronia de Sant Oïsme. Uns espais naturals espectaculars entre aigua, pedra i pobles mil·lenaris. Moltíssimes gràcies parella per ensenyar-me aquests racons tan especials.
____
Os presento una sesión muy especial en un lugar maravilloso, la Sierra del Montsec, entre Camarasa, Cubells y La Baronia de Sant Oïsme. Unos espacios naturales espectaculares entre agua, piedra y pueblos milenarios. Muchísimas gracias pareja por enseñarme estos rincones tan especiales.
Continue reading

Matisos d’hivern / Matices de invierno

     Aquí us presento una sessió d’embaràs realitzada a “Epai rural de Gallecs”, un espai natural a prop de Barcelona que m’encanta !!!. L’hivern ens pot oferir dies com aquest, on a les tardes, el sol ens ofereix una llum especial i plena de matisos. La família s’amplia!
_______

Aquí os presento una sesión de embarazo realizada en el “Epai rural de Gallecs”, un espacio natural cerca de Barcelona que me encanta!!!. El invierno nos puede ofrecer días como este, en los que en las tardes, el sol nos ofrece una luz especial y llena de matices. La familia se amplia!

Continue reading

Una boda en Gombrèn, Girona

A la comarca del Ripollès a la província de Girona, es troba un petit poblet de muntanya anomenat Gombrèn. Pedro i Emi, van decidir casar-se en aquest entorn tan especial. Unes noces molt familiars i plenes d’emocions, que els germans dels nuvis es van encarregar d’oficiar. Feliç de poder explicar la vostra història en un lloc tan extraodinari.

_____

En la comarca del Ripollès en la provincia de Girona, se encuentra un pequeño pueblecito de montaña llamado Gombrèn. Pedro y Emi, decidieron casarse en este entorno tan especial. Una boda muy familiar y llena de emociones, que los hermanos de los novios se encargaron de oficiar. Feliz de poder explicar vuestra historia en un lugar tan extraodinario.

emi_pedro_4227 Continue reading

Alegres y divertidos

Os presento una familia super sonriente y espléndida! pasámos dos tardes estupendas, la primera fue un intento fallido de sesión, jeje! de tanto hablar en el café, se nos fue la luz! si, si! fué tan agradable estar con ellos, que no nos dimos ni cuenta de la hora. Gracias familia por esos momentos de compartir penas y las alegrías que tan bien nos hace a los que somos padres de criaturas.

fusion_01 Continue reading

Família amb gran força vital

Totes les famílies que fotografio tenen el que jo anomeno el seu “puntet de vitalitat”, que per mi és la forma que tenen de comunicar el seu afecte, el seu amor, el seu respecte, etc. Així que us presento una família super vitalista i amb una gran complicitat! Laura i Carlos amb les seves quatre criatures són tot amabilitat i tendresa, sí, també tenen el seu caos i estrès com tots els que tenim nens, però veure que, malgrat no parar mai i fent malabarismes per atendre als quatre, sempre tenen un moment per a un somriure o per creuar unes paraules amb tu. Aquesta complicitat que transmeten és la que tenen amb cadascun dels seus nens, mai estalvien un petó, una abraçada un espai del seu temps per atendre a cadascun. Això requereix molta energia, això fa que sigui una família super vitalista.

Així que moltes gràcies família per confiar en el meu treball i sobretot seguiu desprenent aquesta energia que tant ens inspira. Gràcies!

___

Familia con gran fuerza vital

Todas las familias que fotografío tienen lo que yo llamo su “puntito de vitalidad”, que para mi es la forma que tienen de comunicar su cariño, su amor, su respeto, etc. Así que os presento una família super vitalista y con una gran complicidad!  Laura y Carlos con sus cuatro criaturas son todo amabilidad y ternura, sí, también tienen su caos y estrés como todos los que tenemos niños, pero ver que, pese a no parar nunca y haciendo malabarismos para atender a los cuatro, siempre tienen un momento para una sonrisa o para cruzar unas palabras contigo. Esa complicidad que transmiten es la que tienen con cada uno de sus peques, nunca ahorran un beso, un abrazo un espacio de su tiempo para atender a cada uno. Esto requiere mucha energía, de ahí que sea una familia super vitalista.

Así que muchas gracias familia por confiar en mi trabajo y sobre todo seguir desprendiendo esa energía que tanto nos inspira. Gracias!

carlosilaura_1040 Continue reading

Moments familiars / Momentos familiares

Aquí us porto un nou reportatge familiar de Núria i Alberto amb els seus dos petitons Edgar i Asier. El que m’agrada d’aquesta forma de veure la fotografia és poder captar moments inesperats, divertits, afectuosos, … i aquests quatre protagonistes els tenen tots! Només arribar Asier em va ensenyar toooot el seu repertori de joguines i vam començar a jugar! 🙂 Moltes gràcies família per deixar-me captar aquests instants, segur que seran un bon record pel futur.
___

Aquí os traigo un nuevo reportaje familiar de Núria y Alberto con sus dos peques Edgar y Asier. Lo que me gusta de esta forma de ver la fotografía es poder captar momentos inesperados, divertidos, cariñosos, … y estos cuatro protagonistas los tienen todos! Nada más llegar Asier me enseño tooooodo su repertorio de juguetes y empezamos a jugar! 🙂 Muchas gracias familia por dejarme captar estos instantes, seguro que serán un buen recuerdo para el futuro.

nuria_alberto_552 Continue reading

Amor i tendresa

En aquesta ocasió us presento un petitó de tan sols 12 dies. Haig d’agrair als pares l’haver pogut fotografiar aquests moments de tendresa i amor, amb el petit i com a parella, va ser molt emocionant. Gràcies! Crec que de vegades les imatges descriuen millor el que es vol traduir en paraules, així que aquí us deixo el reportatge, a veure que us sembla 🙂

____

En esta ocasión os presento un bebé de tan sólo 12 días. Tengo que agradecer a los padres el haber podido fotografiar estos momentos de ternura y amor, con el pequeño y como pareja, fue muy emocionante. Gracias! Creo que a veces las imágenes describen mejor el que se quiere traducir en palabras, así que aquí os dejo el reportaje, a ver que os parece 🙂

aleix_07 Continue reading